ФАСАДНИ ОБЛИЦОВКИ

ФАСАДНИ ОБЛИЦОВКИ

ФАСАДНИ ОБЛИЦОВКИ

Фасадни облицовки Solid са модерно решение за фасадата, по образец от архитектурата на исторически сгради от цяла Европа.

Фасадни облицовки Solid Brick са фасадни панели, перфектно имитиращи тухлен зид. Техните форми и цветове наподобяват средновековни стени. Подходящи са както за частично, така и за цялостно облицоване на вашия дом или офис.

Дизайнът на панелите на фасадни облицовки Solid Stone е проектиран така, че да наподобява каменна зидария. Тя е типична за страните от Южна Европа. Предимството на фасадните панели Solid Stone е тяхната здравина и в същото време лекота. Те не нановарват сградата с излишно тегло, а в същото време притежават красотата на истинска каменна зидария. Фасадните облицовки Solid Stone издържат на големите температурни амплитуди и на резки промени в атмосферните условия. Те не се напукват във времето като обикновените каменни зидарии и почти не се нуждаят от регулярна поддръжка.

Фасадни облицовки Solid са прецизно съчетание от естетика и функционалност. Позволяват бързото, практично и икономично преобразяване на всяка сграда. Фасадните панели Solid са устойчиви на удар и резки промени в климатичните условия. Не променя цвета си във времето и има дълъг експлоатационен живот. При повреда на някой от панелите смяната е лесна и бърза. Без къртене, измазване и излишни боклуци. Сменя се само повредения панел. Подобно на сайдинга, и тук монтажът може да се извърши по всяко време на годината. Правилната им инсталация гарантира добра вентилация на фасадата.